Nuottikokoelmat

Naiskuoroliiton jäsenille 10% alennus, kun tilaus on yli 10 kpl samaa nuottia. Lisäalennus ei koske kampanjatuotteita.

Tilaukset toimisto@naiskuoroliitto.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Tilauksiin lisätään toimituskulut.

 Huom! Kokoelmia tilatessa vähimmäismäärä on 6 kpl samaa nuottia / tilaus.

Suojelusenkeli - kokoelmissa on mukana myös esittelytekstit lauluista, joita kuorot voivat käyttää, esim. konserttien käsiohjelmissa. Muistathan aina mainita lähteen!

Mestarilaulut A ja B, sekä Mestarilaulut C,D ja E

Kokoelma sisältää SNKL:n mestarimerkkilauluohjelmiston, kauniita naiskuoroteoksia ympäri maailman vaativampaan makuun, niin kvartetille, kuin kuorolle.

48 €

Suojelusenkeli 2

Suojelusenkeli -sarjan toinen osa sisältää kauniita hengellisiä lauluja ja mukana on nyt myös paljon kysyttyjä 3-äänisiä sovituksia.

Suojelusenkeli 2

Bred dina vida vingar, Koska valaissee kointähtönen (virsi 361), Kosketa minua henki (virsi 125), Liidellyt oon leivon lailla, Motetti, Mu suda, ärka ules, Pyhäaamun rauha, Suojelusenkeli (virsi 971)

13,90 €

Suojelusenkeli 1

Suojelusenkeli 1 on ensimmäinen osa  Suojelusenkeli -kokoelmien sarjasta. Sarjan osat sisältävät hartaita lauluja naiskuorolle. 

Suojelusenkeli 1

Ave Maris Stella, Ave Verum Corpus, Enkelten siivet, Hebe Deine Augen Auf den Bergen, Matkamiehen virsi, Oi, kiitos sa Luojani armollinen, Personent hodie ja Psallat Schrolarum

13,90 €

Suomenmaa

Kokoelma sisältää tunnetuimmat isänmaalliset laulut, jotka on sävelletty tai sovitettu naiskuorolle. Kokoelmassa on 25 laulua: 

Maamme, Finlandia-hymni, Aamusumussa, Honkain keskellä, Joutsen, Kalliolle kukkulalle, Kaunehin maa, Kaunis olet synnyinmaa, Kesäpäivä Kangasalla, Kotimaani ompi Suomi, Kotiseutu, Koto, Laps' Suomen, Laulua elämä soi, Minä rakastan tätä maata, On kaunis synnyinmaamme, On suuri sun rantas autius, Soi kunniaksi Luojan, Soi! Soi! Soi!, Suomalainen rukous, Suomen laulu, Suomenmaa, Suomen salossa, Taivas on sininen ja valkoinen, Viirimme

29 €

Vauhti päällä (SSAA), Saarela, Samuli (sov.)

Pojat, Satuprinsessa, Seksi vie ja taksi tuo, Titanic

12 €

Joulun odotuksessa

 Ad cantus laetitiae, Angelus at pastores ait, Arkihuolesi kaikki heitä, Betlehem, Betlehemin simelle, Ei valtaa, kultaa, En etsi valtaa, Enkeli taivaan sov. Othmayr, Enkeli taivaan sov. Strube, enkelikellot, Enkelten laulu, Gaudete, Heinillä härkien, Hiljaa, hiljaa joulun kellot, Hiljaa, niin hiljaa, Hän keskellemme saapui, Illan tullen hämärtyypi, In dulci jubilo, In the bleak mid-winter, Joudu satakiel, Joulu tullut on, Jouluaamuna aikaisin, Jouluhymni, Joulun kellot, Joulun lapsi, Joulun odotuksessa, Joulurauha, Joulurauha saapuu, Jouluyö juhlayö sov. Linnala), Jouluyö, juhlayö sov. Riihimäki, Kalliin, kalliin Jeesuksen luo,  Keskitalven synkän tuulet tuovertaa, Keksitalvi synkkä, Kun tuhansista ikkunoista, Kun tuoksuvat havupuut, Luokse neitseen enkeli, Maa on niin kaunis, Maan kellot kaikuu, Me käymme Jeesus pienoinen, Mökit nukkuu lumiset, Näin Jeesusta vain, O Jesulein sûss, On poika meille syntynyt, On syntyntyt lapsonen, Paranymphus adiens, Puer natus in Btelehem, Rauhaa, vain rauhaa, Sielussain kuulen enkelkelloin soivan, Soikoon virsi riemuinen, Stille nacht, heilige nacht, Sun etehesi plvistun, Sydämeni joulu, Synnytti piltin Beetlehem, Taas kaikki kauniit muistot, Taas sykkivi sydämet ihmisten, Toivioretkellä, Vanha virsi Taalainmaan karjamajoilta, Vuotaa armo, taivaan ilo, Yö kun saapunut on ylle niittyjen 

17 €

Ilta äänissä

Lauluja naisten illanistujaisiin!  Kappaleet on valikoitu niin kotimaisista kuin ulkomaisista iki-ihanista lauluista, mutta tilaa on annettu myös uusille illanistujaisaiheeseen sopiville lauluille.

Vihkonen sisältää seuraavat laulut:

Time With Good Company, Olukkainen, juomukkainen, Naiskuoro rag, Juomalaulu, Kun katsoit minuun, Lulu, Onni, jonka annoin pois, Vie minut, Mississippi Mud, Naisen tango, Tien kuningas, Stand by your man

12 €


Toiset laulut

Ah siitä on kauan, Canto canto, Chaconne, Cherburgin sateenvarjot, Det är vackrast när det skymmer, Ehtoisilla, hämy kulta, Ethän minua unhoita, Et laulaja vaieta saa, Gubben Noak, Hämylle, Häävalssi Häämatka, Jo Karjalan kunnailla, Jopilven peite verhoo maan, Jos ei, Jotkut päivät on kultaa, Karjalan kaikuja, Keinu kanssani, Koiviston polska, Kosiolaulu, Kuningaskobra, Laulujen synty, Lennä mun lempeni laulu, Lintu, Lohduton oon, Maailmaan, nyt avaraan, Missä oot, rakkaani?, Mitä tarkoittaa kesytetty, Nu går sista visan, Nuotiotunnelma, Nyt sataa, Onnea!, Over the rainbow, Romanssi, Sinä olet minulle vain yksi, Sulle kauneimmat lauluni laulan, Sulle salaisuuden kertoa mä voisin, Toiset meistä, Tula tuulantuli tuli tei, Vem kan segla förutan vind, Vinechko, Yö saaristossa.

   17 €


Kuoronainen

Nuottivihko sisältää seuraavat laulut:

Kevättalvella (Ensimmäinen kevätpäivä, Rannalla), Kesäyö, Kuoroihminen, Onnellinen, Osaanhan laulaa, Vidar - Pohjolan hiljainen arkkienkeli, Äiti lauloi

5 €

Tunnen joulun

Kokoelma sisältää seuraavat laulut:

Heinillä härkien kaukalon (Korpilahti), Hiljainen joululaulu (Hela), Hiutaleet maahan leijailee (Juutilainen, Ja neitsyt pikkupoijuttansa (Palmgren), Joululaulu (Ikonen), Joululaulu (Tormé), Joulun lintu (Matveinen), Joulupuu on rakennettu (sov. Merzi Rajala), Ketun joululaulu (Makaroff), Kiesuskin kehossa kiikkui (Makaroff), Kun joulu on (Kotilainen), Lumen valon maassa (Saarela), Tule sydänten seimehen herra (Hilander-Tereska), Tunnen joulun (Kaartinen), Varpunen jouluaamuna (Kotilainen)

25 €


Lumen tuum

Sinun valosi - Lumen tuum on kokoelma hengellisiä lauluja. Se on koottu jatkamaan ja täydentämään Suomen Naiskuoroliiton aikaisempaa julkaisua Hartaat laulut. Toivomme tämän kirjan tuovan uusia ajatuksia ja vaihtelua hengellisiin konsertteihin ja laulutilaisuuksiin.

16 €


Päivien hehku ja illan, Räikkönen, Arvo

Sarja naiskuorolle sopraano-, altto- ja tenorisooloille, oboelle ja pianolle.

 5 €

Sateenkaari

Oma tupa (Bergman), Suru pois (Holma), Rantakalliolla (Huovinen), Suomi tänään (Kiiveri), Heijaa (Pasanen), Todellisuus(Salmela), Marjatan metsähetki (Stolp), Iltavirsi (TUrkka), Etsitääbkö sateenkaari (Viitasaari), Merenneidot poimivat tähtiä (Äikäs)

14 €


Tilaa SNKL kokoelmia

Ole hyvä ja jätä tilauksesi ja yhteystietosi niin lähetämme tilauksesi sinulle mahdollisimman pikaisesti.