Nuottikokoelmat

Suomen Naiskuoroliitto julkaisee ja kustantaa eri tilanteisiin sopivaa naiskuoromusiikkia.

Meiltä löydät kokoelmia mm. joululauluista, kevyestä musiikista, hartaista lauluista, isänmaallisista lauluista ja merkkilauluista.


Naiskuoroliiton jäsenille 10% alennus, kun tilaus on yli 10 kpl samaa nuottia.

Tilaukset SNKL toimistosta

toimisto@naiskuoroliitto.fi

Tilauksiin lisätään toimituskulut.

(Suluissa olevat hinnat ovat tilaajille, jotka eivät ole SNKL:n jäsenkuoron jäseniä.)

Suojelusenkeli 1

Suojelusenkeli 1 on ensimmäinen osa  Suojelusenkeli -kokoelmien sarjasta. Sarjan osat sisältävät hartaita lauluja naiskuorolle. 

Suojelusenkeli 1

Ave Maris Stella, Ave Verum Corpus, Enkelten siivet, Hebe Deine Augen Auf den Bergen, Matkamiehen virsi, Oi, kiitos sa Luojani armollinen, Personent hodie ja Psallat Schrolarum

12,60 €

Suomenmaa

Kokoelma sisältää tunnetuimmat isänmaalliset laulut, jotka on sävelletty tai sovitettu naiskuorolle. Kokoelmassa on 25 laulua: 

Maamme, Finlandia-hymni, Aamusumussa, Honkain keskellä, Joutsen, Kalliolle kukkulalle, Kaunehin maa, Kaunis olet synnyinmaa, Kesäpäivä Kangasalla, Kotimaani ompi Suomi, Kotiseutu, Koto, Laps' Suomen, Laulua elämä soi, Minä rakastan tätä maata, On kaunis synnyinmaamme, On suuri sun rantas autius, Soi kunniaksi Luojan, Soi! Soi! Soi!, Suomalainen rukous, Suomen laulu, Suomenmaa, Suomen salossa, Taivas on sininen ja valkoinen, Viirimme

24 (29) €

Joulun odotuksessa

 

17 (22) €

Ilta äänissä

Lauluja naisten illanistujaisiin!  Kappaleet on valikoitu niin kotimaisista kuin ulkomaisista iki-ihanista lauluista, mutta tilaa on annettu myös uusille illanistujaisaiheeseen sopiville lauluille.

Vihkonen sisältää seuraavat laulut:

Time With Good Company, Olukkainen, juomukkainen, Naiskuoro rag, Juomalaulu, Kun katsoit minuun, Lulu, Onni, jonka annoin pois, Vie minut, Mississippi Mud, Naisen tango, Tien kuningas, Stand by your man

12 (17) €

Toiset laulut


   17 (22) €

Kuoronainen

Nuottivihko sisältää seuraavat laulut:

Kevättalvella (Ensimmäinen kevätpäivä, Rannalla), Kesäyö, Kuoroihminen, Onnellinen, Osaanhan laulaa, Vidar - Pohjolan hiljainen arkkienkeli, Äiti lauloi

12 (17) €

Tunnen joulun

Kokoelma sisältää seuraavat laulut:

Heinillä härkien kaukalon (Korpilahti), Hiljainen joululaulu (Hela), Hiutaleet maahan leijailee (Juutilainen, Ja neitsyt pikkupoijuttansa (Palmgren), Joululaulu (Ikonen), Joululaulu (Tormé), Joulun lintu (Matveinen), Joulupuu on rakennettu (sov. Merzi Rajala), Ketun joululaulu (Makaroff), Kiesuskin kehossa kiikkui (Makaroff), Kun joulu on (Kotilainen), Lumen valon maassa (Saarela), Tule sydänten seimehen herra (Hilander-Tereska), Tunnen joulun (Kaartinen), Varpunen jouluaamuna (Kotilainen)

20 (25) €

Lumen tuum

Sinun valosi - Lumen tuum on kokoelma hengellisiä lauluja. Se on koottu jatkamaan ja täydentämään Suomen Naiskuoroliiton aikaisempaa julkaisua Hartaat laulut. Toivomme tämän kirjan tuovan uusia ajatuksia ja vaihtelua hengellisiin konsertteihin ja laulutilaisuuksiin.

16 (21) €

Sateenkaari

 

14 (19) €

Tilaa SNKL kokoelmia

Ole hyvä ja jätä tilauksesi ja yhteystietosi niin lähetämme tilauksesi sinulle mahdollisimman pikaisesti.