Jäsenkirjeet

Kaikki sähköiset jäsenkirjeet löytyvät tämän linkin takaa

Yksittäiset jäsenkirjeet löytyvät tältä sivulta alta aina otsikon linkin takaa.

Jäsenkirje kesän leirit, uusi nuottijulkaisu 5.3.2021

KESÄN LEIRIT
Suomen Naiskuoroliitto järjestää jälleen perinteisiä merkkilaulukursseja osaavien opettajien ohjauksessa - tänä kesänä poikkeuksellisesti Iisalmen Kulttuurikeskuksella 2.-12.7.2021.

Luvassa on laulun ja oppimisen iloa samanhenkisten ihmisten hyvässä seurassa. Leirejä järjestettäessä otamme huomioon hygieniamääräykset ja koronarajoitukset.

Ilmoittautumislinkki avautuu lähiaikoina ja siitä lähetetään uusi jäsenkirje. Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

Uusi nuotti on julkaistu

Saima Hyökin kansanlaulusovitus/-sävellys

  • Suru on mennyt sydämeeni (SSSAAA) - 5,40€

Jäsenkirje 21.9.2020

Suomen Naiskuoroliiton historian ensimmäinen etäliittokokous pidettiin 12.9.2020. Lähetyspaikkana oli Liiton toimistorakennus Laulutalo Joensuussa. Hyvällä ennakkovalmistelulla saimme aikaan oikein onnistuneen kokouksen. Palaute on ollut pelkästään positiivista!

Kokous oli historiallinen myös siksi, että Liitto sai uuden puheenjohtajan, Anne Härkösen Kiuruvedeltä. Myös liiton hallitus ja musiikkivaliokunta uudistui. 

Suojelusenkeli 1 -kokoelmaan on tullut korjaussivu.
Lähetämme sen sähköpostilla kaikille kokoelman jo ostaneille. Tarvittaessa löydät sen myös tästä: KORJAUSSIVU.

Jäsenkirje, uudet taitomerkkilaulut ja julkaistut nuotit 28.4.2020

Uusi taitomerkkiohjelmisto on julkaistu ja se löytyy kotisivuilta. Taitomerkkilauluille on tehty harjoitusmidit, jotka sisältävät stemmat ja koko laulun. Harjoitusmidi on digitaalinen ja siitä löytyvät taitomerkkilaulujen kaikki stemmat sekä laulun kokonainen versio soitettuna.

Uunituoreita nuotteja myyntiin

Mia Makaroffin sävellykset Tommy Tabermannin ruhoihin

  • Älä sano (SSAA) - 5,00 €
  • Kaikkea saa tehdä (SSAA) - 3,50 €
  • Vieläkö huvittaisi? (SSAA) - 4,00 €

sekä
Sanni Kahila, sov. Pekka Varonen

  • Hohde hankien (SSSAAA) - 6 €


Jäsenkirje, koronan vaikutukset Naiskuoroliiton tapahtumiin 29.3.2020

Suomen Naiskuoroliiton hallitus on 29.3.2020 kokouksessaan päättänyt siirtää vuoden 2020 naiskuoropäivät Tampereella pidettäväksi keväällä 2021. Emäntäkuorona toimii edelleen Nota Bene Nokia. 

Katselmukseen ilmoittautuneet kuorot voivat halutessaan osallistua jo maksamallaan ilmoittautumismaksulla vuoden 2021 kuorokatselmukseen.

Vuoden 2022 naiskuoropäivät järjestetään Joensuussa. 

LIITTOKOKOUS PIDETÄÄN syksyllä 2020. Suomen Naiskuoroliiton liittokokoukselle haetaan kiivaasti uutta ajankohtaa. Ilmoitamme ajan ja paikan niin pian kuin se on tiedossamme. 

JOUTSENON KESÄLEIRI 2020 PERUTAAN. Liitto järjestää perus-, taito- ja mestarimerkkien suoritustilaisuuden myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


Seuraavat naiskuoropäivät 19 - 21.3.2021 Tampereella. Vuoden 2022 naiskuoropäivät pidetään Joensuussa ja naiskuoropäivät 2023 Kokkolassa.