Jäsenkirjeet

Kaikki sähköiset jäsenkirjeet löytyvät tämän linkin takaa

Yksittäiset jäsenkirjeet löytyvät tältä sivulta alta aina otsikon linkin takaa.

Jäsenkirje 13.5.2022

KESÄLEIRIT

Laululeirit kesällä 2022

Nyt on aika ilmoittautua kesän laululeirille. Tervetuloa nauttimaan täydellisestä irtiotosta ja pienestä lomasta! Eli parhaasta seurasta, laulun ja oppimisen ilosta huippuopettajien johdolla, sekä täysihoidosta.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu ja se päättyy 20.5.2022. 

Kaikkien kurssien nuottimateriaali on tilattavissa toimistosta.

#lauletaanpuhtaasti

Terv. Anne Härkönen

Kesäleirisivulle


Jäsenkirje 3.5.2022

LIITTOKOKOUS

Olettehan saaneet liittokokouskutsun? Kutsu on lähetetty FloMembersin kautta kuorojenne puheenjohtajille, sihteereille, taiteellisille johtajille sekä ryhmän pääkäyttäjille. Pidättehän tietonne ajantasalla FloMembersissä.

Suomen Naiskuoroliitto ry:n liittokokous 21.5.2022

Suomen Naiskuoroliiton jäsenyhdistykset kutsutaan liittokokoukseen lauantaina 21.5.2022 klo 12.00. Valtakirjojen tarkastus 11.00 alkaen Naistentalolla ja etäyhteydellä.

Lähikokouspaikka: Iisalmen Naistentalo, Pohjolankatu 9b, 74100 IISALMI

Etäkokous: linkki lähetetään valtakirjan palauttaneille 16.5.2022

Kokoustilan pienuuden vuoksi suosittelemme etäosallistumista.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 §:ssä määrätyt asiat. Kokousaineisto lähetetään valtakirjan palauttaneille 16.5.2022 mennessä.Kukin varsinainen jäsenyhdistys on oikeutettu valtuuttamaan liittokokoukseen yhden (1) edustajan jokaista yhdistyksensä alkavaa kymmentä, jäsenmaksunsa maksanutta toimivaa jäsentä kohti edellisen vuoden jäsenmaksusuoritusten mukaisesti. Kullakin edustajalla on yksi ääni, mutta edustaja voi valtakirjalla äänestää kaikilla yhdistyksensä äänillä. Edustajan tulee olla edustamansa jäsenyhdistyksen jäsen, kuitenkin niin että Liiton hallituksen jäsen ei voi edustaa jäsenyhdistystään.

Valtakirja palautetaan allekirjoitettuna 8.5.2022 mennessä

Sähköpostitse toimisto@naiskuoroliitto.fi

tai kirjepostina Suomen Naiskuoroliitto ry, Iisalmen Naistentalo, Pohjolankatu 9b, 74100 IISALMI

Tervetuloa liittokokoukseen!

Suomen Naiskuoroliitto ry

Hallitus


Jäsenkirje 27.4.2022

KESÄLLÄKIN SAA LAULAA...

Kevät ja sen mukanaan tuoma valo on vihdoin saapunut meillekin! Kuorokausi alkaa olla paketissa ja kevätkonsertit käsillä. Nyt viimeistään on aika huolehtia, että kesällä ei tule liian pitkää taukoa laulamiseen. On kesän laululeirien ilmoittautumisen aika! Pitkästä aikaa pääsemme kokoontumaan oikeassa leiritunnelmassa Oriveden Kampukselle. Sitä ennen nähdään Jyväskylässä Laulujuhlilla!
Lauluntäyteistä vappua!
Anne Härkönen,
puheenjohtaja


Suomen Naiskuoroliittoa tukemassa


Jäsenkirje 4.3.2022

KEVÄT JA KESÄ LAULAEN

Maailma murjoo tällä hetkellä kovalla kouralla, mutta muistetaan kaiken keskellä laulun hyvää tekevä voima. Vähintä mitä voimme tehdä itsellemme, on kokoontua yhteen ja hoitaa sieluamme laulamalla. Musiikin kautta on otettu kantaa maailman sivu ja se toimii edelleen. Samalla voimme kanavoida omia tunteitamme. Huolehditaan itsestämme ja toistamme.
Talvilomien jälkeen on aika suunnata katseet kevääseen ja kesään.
Kevään valoa ja lintujen laulua toivottaa,
Anne 

KESÄN 2022 LAULULEIRI

Suomen Naiskuoroliitto järjestää kesän laululeirin Oriveden Kampuksella 6.-10.7.2022. Luvassa on laulun ja oppimisen iloa osaavien opettajien ohjauksessa ja samanhenkisten ihmisten hyvässä seurassa.

Tervetuloa!

Tarjolla on perinteisiä merkkilaulukursseja taitavien musiikin ammattilaisten ohjauksessa. Suosittu leirikuoro järjestetään myös. Leirikuorossa opetellaan mm. Naiskuoroliiton julkaisemia uusia lauluja ja tutustutaan eri genreihin. Päätarkoituksena yhdessä laulamisen ilo huippukuoronjohtajan johdolla.

Tarkemmat aikataulut näet täältä.

  • Alkuperäiset nuotit tilataan toimisto@naiskuoroliitto.fi #laulammepuhtaasti
  • Merkkilauluohjelmistot ja -säännöt löytyvät https://www.naiskuoroliitto.fi/merkkilaulut/
  • Leirin aikana on mahdollisuus varata yksityislaulutunteja laulunopettajalta, varaukset ja lisätietoja toimisto@naiskuoroliitto.fi
  • Kurssit toteutetaan jos osallistujia on vähintään 7 hlöä/kurssi, leirikuoro 10 hlöä/kurssi.
  • Ruokailut ja majoitus sisältyvät kurssihintaan.
  • Ilmoittautumismaksu 35 € laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Maksu käytetään kurssin järjestelyihin ja sitä ei palauteta, jos kurssi peruuntuu vähäisen osanottajamäärän tai AVIn rajoitusten vuoksi.
  • Loput leirimaksusta laskutetaan 14 vrk ennen leirin alkua.

kuva: www.jyvaskyla.fi
kuva: www.jyvaskyla.fi

Taitomerkkileiri 27.-29.5.2022 Jyväskylässä

Taitomerkkileiri järjestetään Jyväskylässä 27.-29.5.2022. Opettajana toimii Kirsi Äikäs Lappeenrannasta. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 7 henkilöä. Kurssilla harjoitellaan Naiskuoroliiton taitomerkkiohjelmiston lauluja ja kurssin lopuksi järjestetään merkin suoritustilaisuus. Kurssin hinta on 125 €. Hintaan sisältyy ilmoittautumismaksu 35 €, joka laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos osallistuja peruu osallistumisensa. Majoitus tulee järjestää itse. Kurssilla järjestetään paikan päällä ruokailumahdollisuus, jonka hinta on n. 20-30 € (ei sisälly kurssimaksuun). Ilmoittaudu tästä.

Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2022.


Olettehan jo ilmoittautuneet Sulasolin Laulu- ja soittojuhlille?

Linkki sivuille


Kalenteriin tulevia tapahtumia

Sävellyskilpailun konsertti 10.9.2022

Naiskuoropäivät Kokkolassa 2023


Jäsenkirje 31.1.2022

SÄVELLYSKILPAILUN KONSERTTI

Sävellyskilpailun tulosten julkistaminen ja konsertti on Helsingissä Kallion kirkossa la 10.9.2022 klo 18.
Merkitse päivämäärä allakkaasi.

Tervetuloa! 

Jäsenkirje 16.1.2022

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA!

VUODEN 2021 TOIMINTAKYSELY (SULASOL)

Tämän linkin kautta pääsette vuoden 2021 toimintalomakkeeseen. Pyydämme, että kaikki jäsenyhdistyksemme täyttäisivät tiedot viime vuoden toiminnan osalta 31.1.2022 mennessä. Kyselyssä on tälläkin kerralla kysymyksiä, joiden avulla yritämme muodostaa käsityksen siitä, miten yhä jatkuva koronapandemia on vaikuttanut jäsenyhdistystemme toimintaan. Terveisiä ja toivomuksia liiton suuntaan voitte myös lähettää lomakkeen avoimissa osuuksissa.

VUODEN 2022 JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksut lähetetään tammi-helmikuun vaihteessa, nyt on siis viimeiset hetket käydä päivittämässä yhdistyksesi jäsenten tiedot FloMembersiin! Varmistathan myös, että yhteyshenkilöiden tiedot ovat siellä ajantasalla.

SIVIS-ASIAA

Vuoden 2021 kuluselvitykset oltava valmiina Sivisverkossa viimeistään 18.1.2022. Muistahan siis käydä tekemässä tämän, jos et ole jo ehtinyt!

Vuoden 2022 suunnitelmia voi jo lisätä Sivisverkkoon. Suunnitelmia voi tehdä 6 kk ennen koulutuksen alkamista. Muistathan käyttää vain sen verran tunteja, kuin yhdistyksellesi on myönnetty! (Koulutuksen tuki on 33 €/opetustunti ja vertaisopintoryhmän tuki on 3 €/tunti.)

MESTARIHARJOITUSLEIRI 4.-6.2.2022 IISALMESSA

Mestariharjoitusleiri järjestetään Iisalmessa 4.-6.2.2022. Leiri toteutetaan yhteistyössä Iisalmen kansalaisopiston kanssa. Opettajana toimii Marita Kaakinen Kokkolasta. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 7 henkilöä.

Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen päättyy 23.1.2022.

TAITOMERKKILEIRI 27.-29.5.2022 JYVÄSKYLÄSSÄ

Taitomerkkileiri järjestetään Jyväskylässä 27.-29.5.2022.
Opettajana toimii Kirsi Äikäs Lappeenrannasta. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 7 henkilöä.

Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2022.

KUOROKATSELMUS 2022 -> SIIRRETTY KOKKOLAAN V. 2023

Koronatilanteen vuoksi kuorokatselmus joudutaan siirtämään Kokkolan Naiskuoropäiville v. 2023. Katsemukseen ilmoittautuneisiin kuoroihin ollaan suoraan yhteydessä katselmusmaksun palauttamisen tiimoilta. 

NAISKUOROPÄIVÄT 2022 -> SIIRRETTY KOKKOLAAN V. 2023

Vuoden 2022 Naiskuoropäivät joudutaan valitettavasti siirtämään koronatilanteen vuoksi Kokkolaan v. 2023.

SÄVELLYSKILPAILU

on päättynyt. Tulokset julkaistaan syksyllä 2022. Tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.  

Jäsenkirje 21.12.2021

Jäsenkirje Joulupakettiin Naiskuoroliitosta 30.11.2021

JOULUN UUTUUSTUOTE - LAULAJAN JUOMAPULLO

Nyt jokaiselle laulajalle, kuoronjohtajalle, perheenjäsenelle tai vaikka kaverille nimikoitu teräksinen (0,45 l) juomapullo. Pullossa juoma pysyy lämpimänä tai kylmänä. Aukeava pohja helpottaa pesua ja esim. jääpalojan tai sitruunan laiton juoman sekaan. Värit musta ja valkoinen.

Nopeimmat tilaajat ennättävät saada pullot vielä ennen joulua.
Hinta 29 €/kpl (sisältää kaiverruksen) + toimituskulut.

Tilauslomakkeet tuotesivulla.

KAUNIITA KORUJA, IHANIA JÄSENTUOTTEITA!

Ihania Naiskuoroliiton logokoruja on taas saatavilla. Lahjaksi ja huomionosoitukseksi kuorosi jäsenelle tai vaan omaksi iloksi. Nämä voi pukea minne vain, niin upeita ovat! 

Hinnat: riipus ja ketju 99 €, riippukorvakorut 86 € ja tappikorvakorut 79 €.


JÄSENMERKKI

Suomen Naiskuoroliitto suosittelee jokaista kuoroa hankkimaan laulajilleen jäsenmerkin ja käyttämään merkkiä "rinta rottingilla". Hinta 18 €/kpl 

KUOHUVIINILASIT NAISKUOROLIITON LOGOLLA

Kaunis kuohuviinilasi, johon on kaiverrettu Naiskuoroliiton logo.

Saatavana lisäkaiverruksena oman kuoron logo + 5 €/lasi.
42 € / 2 kpl pakkaus + toimituskulut (tuotteet lähetetään särkyvää-lisäpalvelulla)
Suurempien kpl-määrien tilauksissa kysy tarjous liiton toimistosta.

Jäsenkirje kauniita koruja, ihania jäsentuotteita 27.10.2021

Ihania Naiskuoroliiton logokoruja on taas saatavilla.
Lahjaksi ja huomionosoitukseksi kuorosi jäsenelle tai vaan omaksi iloksi. Nämä voi pukea minne vain, niin upeita ovat!  Hinnat riipus ja ketju 99 €, riippukorvakorut 86 € ja tappikorvakorut 79 €.

JÄSENMERKKI

Suomen Naiskuoroliitto suosittelee jokaista kuoroa hankkimaan laulajilleen jäsenmerkin ja käyttämään merkkiä "rinta rottingilla". Hinta 18 €/kpl

SUOMENMAA- ja TAITOMERKKILAULUMIDIT

Suomenmaa-kokoelmakirjaan on valmistunut harjoittelumidit. Tilaa midilinkki harjoittelun tueksi. Innostu Suomenmaa-merkin suorittamisesta kuorossasi! Midilinkin hinta 100 €.

Taitomerkkilauluihin on myös olemassa harjoittelumidit. Hinta 100 €.

tilaus: toimisto@naiskuoroliitto.fi 

Midi: Kosketinsoittimella soitettu stemma. Midistä löytyvät kaikkien laulujen kaikki stemmat. Midilinkki on henkilökohtainen ja vaatii gmail-osoitteen (googletilin). Mikäli sinulla ei sitä ole, toimitamme midit muistitikulla.

Jäsenkirje Naiskuoropäivät 2022, uusi nuottijulkaisu 1.10.2021

Vuoden 2022 Naiskuoropäivät järjestetään Iisalmen kulttuurikeskuksella 2.-3.4.2022. 

Ohjelmassa on mm. kaikille naiskuoroille avoin kuorokatselmus, kansainvälisen sävellyskilpailun päätöskonsertti ja tulosten julkistaminen sekä Vuoden kuoro 2018 Naiskuoro Timotein konsertti. Laittakaahan kalenteriin. 

Kuorokatselmukseen Ilmoittautuminen on alkanut! 

TULKOON MITÄ VAAN -nuotti on juuri julkaistu!
Hinta 7,90 €/kpl, minimitilaus 6 kpl. Jäsenkuoroille yli 10 kpl tilauksesta 10% alennus.

Jäsenkirje kesän leirit, uusi nuottijulkaisu 5.3.2021

KESÄN LEIRIT
Suomen Naiskuoroliitto järjestää jälleen perinteisiä merkkilaulukursseja osaavien opettajien ohjauksessa - tänä kesänä poikkeuksellisesti Iisalmen Kulttuurikeskuksella 2.-12.7.2021.

Luvassa on laulun ja oppimisen iloa samanhenkisten ihmisten hyvässä seurassa. Leirejä järjestettäessä otamme huomioon hygieniamääräykset ja koronarajoitukset.

Ilmoittautumislinkki avautuu lähiaikoina ja siitä lähetetään uusi jäsenkirje. Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

Uusi nuotti on julkaistu

Saima Hyökin kansanlaulusovitus/-sävellys

  • Suru on mennyt sydämeeni (SSSAAA) - 5,40€

Jäsenkirje 21.9.2020

Suomen Naiskuoroliiton historian ensimmäinen etäliittokokous pidettiin 12.9.2020. Lähetyspaikkana oli Liiton toimistorakennus Laulutalo Joensuussa. Hyvällä ennakkovalmistelulla saimme aikaan oikein onnistuneen kokouksen. Palaute on ollut pelkästään positiivista!

Kokous oli historiallinen myös siksi, että Liitto sai uuden puheenjohtajan, Anne Härkösen Kiuruvedeltä. Myös liiton hallitus ja musiikkivaliokunta uudistui. 

Suojelusenkeli 1 -kokoelmaan on tullut korjaussivu.
Lähetämme sen sähköpostilla kaikille kokoelman jo ostaneille. Tarvittaessa löydät sen myös tästä: KORJAUSSIVU.