Jäsentuotteiden verkkokauppa

Tervetuloa ostoksille!

JÄSENMERKIT

Jäsenmerkki

Jokaisen naiskuoroliittolaisen ylpeydellä kantama merkki. Tällä merkillä osoitat kuuluvasi omiesi joukkoon. Jäsenmerkin voi ostaa kannatusmielessä kuka vaan, vaikka ei ole Naiskuoroliiton jäsen.

18,00 €

Ansio- ja kunniamerkit

Kuoro voi anoa ansio- tai kunniamerkkiä jäsenelleen. Anomuksessa tulee olla hyvät perustelut merkin myöntämiselle ja se tulee lähettää Naiskuoroliiton toimistoon ennen merkin tilaamista. 

Alkaen 80,00 €

    MUUT TUOTTEET

    Huppari "Laulua elämä soi" + kuoron nimi

    Kun haluat näyttää kuuluvasi porukkaan! Laadukkaassa hupparissa on kaksinkertainen huppu, hyvän malliset taskut, se on mukavan lämmin ja kiva pitää päällä. Huppareita on sekä naisten, että miesten malleja, koot nasiten mallissa XS - XL ja miesten mallissa XS-4XL. Hupparin selkään painetaan logo "Laulua elämä soi" ja etupuolelle rintaan painetaan halutessasi kuorosi / kuorojesi nimet. Tuotetiedot: Materiaali: 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa, 20 % polyesteriä Paino: 280 g/m² Kolmilankakudonta, päälikerros pehmeää puuvillaa Kaksinkertaisessa hupussa kankaanvärinen nyöri Päällystetty metallinen YKK-vetoketju mahdollistaa ison etupainatuksen Vahvistettu niskasauma Oikeanpuoleisessa taskussa läpivienti ja kauluksessa lenkit kuulokkeiden johdolle Harjattu sisäpinta Toimitusaika tilauksesta n. 2-3 vkoa riippuen tilauksen määrästä.

    Alkaen 45,00 €