Suomen Naiskuoroliiton verkkokauppa

Tervetuloa ostoksille!

Tervetuloa verkkokauppaamme! Päivitämme nuotteja vielä, mutta muut tuotteet löydät jo alta. Nuotit julkaistaan pian. Sitä ennen löydät nuottivalikoimamme linkistä
Myynnissä olevat nuotit ja tuotteet

NUOTIT

JÄSENMERKIT

Jäsenmerkki

Jokaisella naiskuoroliittolaisen ylpeydellä kantama merkki. Tällä merkillä osoitat kuuluvasi omiesi joukkoon. Jäsenmerkin voi ostaa kannatusmielessä kuka vaan, vaikka ei ole Naiskuoroliiton jäsen.

18,00 €

Ansio- ja kunniamerkit

Kuoro voi anoa ansio- tai kunniamerkkiä jäsenelleen. Anomuksessa tulee olla hyvät perustelut merkin myöntämiselle ja se tulee lähettää Naiskuoroliiton toimistoon ennen merkin tilaamista. 

Alkaen 80,00 €

  MUUT TUOTTEET

  Nuottikansio

  Tyylikäs nuottikansio Naiskuoroliiton logolla, joka viimeistelee laulajan ulkoasusi! Tässä kansiossa nuotit pysyvät siistinä ja tallessa. Hanki koko kuorolle, kun tarvitsette yhteneväisen ulkoasun konserttilavalle. Koko A4.

  9,00 €

  Huppari "Laulua elämä soi" + kuoron nimi

  Kun haluat näyttää kuuluvasi porukkaan! Laadukkaassa hupparissa on kaksinkertainen huppu, hyvän malliset taskut, se on mukavan lämmin ja kiva pitää päällä. Huppareita on sekä naisten, että miesten malleja, koot nasiten mallissa XS - XL ja miesten mallissa XS-4XL. Hupparin selkään painetaan logo "Laulua elämä soi" ja etupuolelle rintaan painetaan halutessasi kuorosi / kuorojesi nimet. Tuotetiedot: Materiaali: 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa, 20 % polyesteriä Paino: 280 g/m² Kolmilankakudonta, päälikerros pehmeää puuvillaa Kaksinkertaisessa hupussa kankaanvärinen nyöri Päällystetty metallinen YKK-vetoketju mahdollistaa ison etupainatuksen Vahvistettu niskasauma Oikeanpuoleisessa taskussa läpivienti ja kauluksessa lenkit kuulokkeiden johdolle Harjattu sisäpinta Toimitusaika tilauksesta n. 2-3 vkoa riippuen tilauksen määrästä.

  Alkaen 45,00 €